language
Advent u Zagrebu

Adventska špica

Opustite se, uživajte i okinite pokoju 'fotku' – ovo su lokacije za pravi božićni ugođaj!

Drvene adventske kućice, tisuće i tisuće lampica, drveni orašari, umjetničke instalacije, čarobni parkovi, ukrašene jelke, zabavna božićna glazba i mnoštvo nasmiješenih lica svih generacija – ovo je Advent na špici, gradskim punktovima koji postaju mjesta okupljanja na otvorenom za sve posjetitelje željne dobre zabave i tog predivnog adventskog raspoloženja.

Ledeni Park

Tradicionalna božićna ponuda na Tomislavcu vraća se u sklopu Adventa Zagreb, postajući središtem prave zimske idile.

Advent na Zrinjevcu

Klasik zagrebačkog Adventa, mjesto prijateljskih susreta uz kuhano vino i obiteljskog druženja uz pečene kestene – Advent na Zrinjevcu je nepretenciozan, romantičan i elegantan, a opet je tako veseo i jednostavno 'zagrebački'.

Fuliranje – Strossmayerov trg

Popularni zagrebački Stross u Adventu postaje platforma za najpoznatije domaće food start-upove te mlade i već etablirane kuhare.

Trg bana Josipa Jelačića

Svi će stanovnici i posjetitelji Zagreba imati svoj Božić! Kako nitko ne bi bio zakinut za božićno drvce ili pak adventski vijenac, pobrinut će se dekoracije na središnjem gradskom trgu i jednom od glavnih simbola grada – Trgu bana Jelačića.

Europski trg

Kućice, kućice, kućice – one ugostiteljske koje će biti spojene visećim dekoracijama i ukrašene svjetlećim zvijezdama na krovu, odašiljajući mirise bogate gastronomske ponude; one metalne ispred kojih stoje veliki orašari, pozivajući prolaznike da iskoriste savršeni okvir za fotografiranje.

Baš naš Advent

Svjetlost, igra boja i puno, puuuno božićnih dekoracija. Ovo čeka posjetitelje platoa Gradec, koji će ih ove godine u sklopu Adventa Zagreb šarmirati atraktivnom i interaktivnom božićnom scenografijom.

Advent Caffe de Matoš

Istočna strana svima dragog Strossa vraća se 70 godina u prošlost, u doba lepršavih suknji te nezaobilaznih šešira; kiti se starim cipelama za ples, skijama i klizaljkama te postaje Caffe de Matoš – razigrani ulični advent iz 1950-ih godina.

Strossmayerovo šetalište – zapad

Jedan od najpoznatijih simbola Adventa zasigurno su i simpatične drvene kućice na Strossmayerovom šetalištu.

Fuliranje – Terasa Oleander Hotela Esplanade

Otkačeno, internacionalno, zabavno, duhovito, slobodno i van okvira – to je FOOLING AROUND by Fuliranje!

Winter Park

Park dr. Franje Tuđmana ovog Adventa postaje pravi raj za obiteljska druženja. Krenimo od brojnih radionica, animacija te glazbeno-scenskog programa za djecu kroz koje će mališani izraziti svoju kreativnost i odlično se zabaviti.

Hilton Winter Garden

Jeste li spremni za pravi adventski party? Winter Garden ponovno dolazi u zagrebački Hilton Garden Inn, stvarajući pravu zimsku oazu blještavila, zabave i dobrog raspoloženja.